Sadarbība ar vecākiem

Liels Paldies sagatavošanās grupas “Bitīte” bērniem un vecākiem par skaistu dāvanu mūsu dārziņam.

Atvērto durvju dienas “Namiņš”

Ziemassvētku gaidīšanas laiks un Jaungadu pasākumi

Liels paldies bērniem, vecākiem un darbiniekiem par iniciatīvu un atbalstu! Uz sadarbību arī turpmāk! 

Rūķu parāde

Paldies bērniem, vecākiem un darbiniekiem!!!

Bērnu un vecāku radoša darbnīca “Pasakas brīnumi laukumiņā”

vidējā grupa “Saulīte”

Apbalvoti konkursa PII ,,Konteinerītis baterijām – pa rokai’’

5. novembrī ARPC ,,Zeimuļs’’ zālē notika konkursa PII ,,Konteinerītis baterijām – pa rokai’’ konkursantu apbalvošanas pasākums. Konkursu organizē SIA ,,ALAAS’’, sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldes Latgales reģionālo administrāciju un SIA “Eco Point”. Pasākuma laikā varēja apskatīt visus izgatavotos konteinerīšus, kurus izveidoja pirmsskolas vecuma bērni kopā ar saviem skolotājiem, vecākiem vai citiem ģimenes locekļiem. Konteineri ir skaisti, oriģināli, ļoti interesanti, bet pats galvenais praktiski.

 

SIA “ALAAS” konkurs ,, Konteinerītis baterijām – pa rokai!’’

Paldies vecākiem, bērniem un skoltājiem!!!

Vecvecāku pasākumi

Moto ģimene

Visi vecāki sapņo vairāk laika pavadīt ar saviem bērniem, bet mūsdienās tā ir liela problēma. Bērnam svarīgi nevis, cik ilgi ar viņu pavada laiku, bet gan atpūtas kvalitāte.

Rēzeknes PII Namiņš sagatavošanas grupas “Bitīte” bērniem bija unikāla iespēja iepazīt motokrosa ikdienu Eiropas sporta nedēļas ietvaros. Pateicoties aktīvai sadarbībai ar vecākiem, īpaši Vinogradovu ģimenei, bērni ar lielu aizrautību ieklausījās Motokrosa īpatnībās, drošības noteikumos, izstaigāja trasi, piedalījās konkursos. Sergeja Vinogradova mērķis bija parādīt, kā no pirmsskolnieka var kļūt ne tikai par īstu sportistu, bet arī kā ieaudzināt zēnā vīrišķās īpašības, t.i., drosmi, izturību, spēku, neatlaidību un pats galvenais, ka viņi pavada laiku kopā gan treniņos, gan gatavojoties sacensībām.

Ēriks Caunišs, Rems Šarovs, Normunds un Everts Opolais un Vladimirs Vinogradovs parādīja meistarklasi šajā sporta veidā. Bet no vecākiem mēs izjutām īpašu atbalstu, pozitīvu un draudzīgu noskaņojumu, kas pamudināja saprast, ka tā ir īsta Moto ģimene.

PII Namiņš sporta skolotājas

“Tēva diena” radošās darbnīcas

Šogad Latvijā jau vienpadsmito gadu pēc kārtas tiks atzīmēta Tēva diena, tādējādi godinot tēva lomu ģimenē un sabiedrībā. Latvijā Tēva diena tika ieviesta 2008.gadā, un tā tiek svinēta septembra otrajā svētdienā. Darbīgā pēcpusdiena. Pasākumu ir jauki izvērst kā bērnu un tēvu kopīgu radošu darbošanos – veidosies nepiespiesta gaisotne.

Projekts “Veselības Taka” 

Radošais dizaina iepirkuma maisiņu konkurss “Es sāku ar sevi – Tīrai Latvijai!”

Mūsu iestāde “Namiņš” iesaistījās radošajā dizaina iepirkuma maisiņu konkursā “Es sāku ar sevi – Tīrai Latvijai!” . Konkursa rīkotāji un atbalstītāji ir “Zaļā josta” sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru (VISC), Modes un Izklaides centru Rīga Plaza, Ogres Valsts tehnikumu, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeju.
Konkursa mērķis ir motivēt bērnus un jauniešus videi draudzīgai rīcībai ikdienā, parādīt, ka ikviens no mums var ietekmēt plastmasas iepirkuma maisiņu patēriņa samazināšanos, tādējādi samazinot apkārtējās vides piesārņojumu ar plastmasas atkritumiem.

SIA “ALAAS” konkurs “Mana puķe Latvijai!”

13. novembrī SIA ,,ALAAS’’ organizēja konkursa PII ,,Mana puķe Latvijai!’’ konkursantu apbalvošanas pasākumu.

No mūsu iestādes 2. vieta tika piešķirta Aurēlijai Efremovai.

Pateicības un DAP sagatavotie metodisko materiāli vides izglītībā tika pasniegti izglītības iestāžu pirmsskolas izglītības grupām, kas piedalījās konkursā!

Ir tik svarīgi bērnos audzināt pareizu attieksmi pret vidi kurā dzīvojam.

Paldies bērniem, vecākiem, skolotājiem par atbalstu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *